0-3 55 min Jompa ass Mike
0-4 61 min Anders ass Jompa

Laget: Hampus - Mike, Hultenius, Kevin, Nikki - Petter, Erik R, Anders - Jompa, Ferna, Simon
På bänken: Patrik, Ricky, Andreas
Försöker ta tag i matchen och skapar en målchans efter några minuter. Vi får inte till vårt spel och tappar bollen gång på gång i uppbyggnadsspelet och City kan kontra och vi är lite osynkade i backlinjen. City har ett friläge men missar. Anders och Simon har var sitt bra läge men målvakten räddar. City får en frispark och vi tappar markering på andrabollen och deras spelare är helt fri från 6-7 meter men skjuter 2 meter över. Efter ca halva halvleken rullar City i backlinjen men slår en idiotpassning till Anders strax utanför straffområdet. Anders skjuter direkt och bollen sitter i bortre burgaveln. Vi börjar spela upp oss och skapar lite tryck. Anders spelar fri Ferna i straffområdet men målvakten kommer snabbt ut och räddar. Strax efter får vi en frispark på vänsterkanten. Nikki slår frispaken lite för lång men Anders hinner upp den och dribblar förbi sin försvarare och spelar in till Ferna som skjuter i mål. Vi har tagit över matchen totalt nu och skapar flera chanser.
2-0 står sig till paus. Efter en darrig första 20 minuter har vi tagit tag i spelet och borde gjort fler mål.
Andra halvlek börjar som första slutade. Vi dominerar totalt och City orkar inte anfalla mer än några sporadiska anfall. Efter 10 minuter kommer Mike och Simon på högerkanten. Mike slår ett fint inlägg mot bortre stolpe där Jompa kommer och möter med volley upp i nättaket. Vi fortsätter att skapa chanser. Ferna är nästan ren men får inte till avslutet. Petter får bollen på offensiv planhalva och spelar ut på vänsterkanten till Jompa som dribblar sig förbi längs kortlinjen och spelar in framför mål där Anders gör 4-0. Vi har bud på fler mål. City kommer upp i några anfall och har några bra chanser men får bara till ett bra skott som Hampus räddar till hörna.
Vi vinner klart med 4-0 efter en mindre bra första 20 minuter så dominerar vi fullständigt och borde gjort fler mål.